Туристичний клуб «Романтик» відсвяткував своє 55-річчя

Туризм – відмінне хобі, яке дає змогу урізноманітнити життя, відвідавши багато країн і прекрасних місць. Туризм – не просто автобусний тур в надії побачити нові куточки планети. Це Подорож. Таке, де все залежить тільки від тебе і твоєї групи: куди, коли, навіщо і чому. Ми носимо за плечима рюкзаки, ми вважаємо за краще місця, де рідко ступає нога людини, ми любимо ночі під зоряним небом і співати обвітрилася губами біля багаття. А ще ми відчуваємо, що кожен похід дає нам щось нове, неповторне і робить нас сильнішими.

Саме таким туризмом займаються в  міськрайонному клубі туристів – мандрівників «Романтик», який 20 жовтня 2018 року відсвяткував своє 55-річчя і весь цей час він відкритий для тих, хто любить природу і спорт, кого «мучить» спрага пригод.

З 1981 року і по цей час незмінним керівником туристичного клубу є Горюнов Микола Павлович. В приміщенні туристичного клубу створено музей,  в якому представлена колекція значків, карти різних епох, повоєнні знахідки з різних походів, бібліотека.

Також в цей день, визначний день, Микола Павлович нагороджений Почесною грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток туристичної галузі та з нагоди відзначення Міжнародного Дня туризму.

Попереду нові походи туристичного клубу «Романтик» завжди в дорозі. В серцях нових і нових поколінь запалює він вогонь любові до рідної землі. Тож нехай і надалі зігріває він усіх тих, хто має щастя пізнати романтику далеких і близьких доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *