Роль інтернету в житті людини

У теперішній час Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя.

Зараз у ньому працюють більш ніж 300 мільйонів людей. Інтернет має як позитивні, так і негативні сторони.
Одною з позитивних сторін Інтернету є те, що Інтернет є самою великою бібліотекою у світі. Ти можеш знайти тут реферати і інформацію на будь-які теми, починаючи з погоди і останніх новин і закінчуючи науковими роботами і найважливішими відкриттями.

Другою позитивною стороною Інтернету є чат. Це досить гарний спосіб спілкування, бо ти одночасно можеш спілкуватися з багатьма людьми, знайомитися та дізнаватися багато цікавого.

Також дуже зручною і корисною, особливо для зайнятих і ділових людей, є Інтернет-пошта. Вона дозволяє нам пересилати і отримувати листи з різних кінців світу за лічені секунди, тоді як звичайною поштою це може зайняти тиждень або навіть більше. До того ж вона майже безкоштовна і не потребує багато часу.

Ще однією позитивною стороною Інтернету є реклама і магазини. Тут ти можеш знайти будь-яку продукцію, що тебе цікавить, подивитися ціну, магазини, де продається цей товар та іншу інформацію, і за бажанням придбати. В міській бібліотеці на абонементі Татуревич Ганна презентувала виставку «Комп’ютер у нашому житті».

Тут підібрана література для, як для початківців інтернету так і для хто має досвід роботи на комп’ютері.

2 коментарі до “Роль інтернету в житті людини”

  1. В тексті допущені помилки. В українській мові слова “самий” не існує, замість самий великий вживається найбільший і т.д. Між словами які закінчуються на голосну і починаються з неї необхідно замість і писати та і т.д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *