Обласний конкурс вокальних колективів і солістів-вокалістів «Діапазон»

   20 жовтня в Миколаєві відбувся обласний конкурс вокальних колективів і солістів-вокалістів «Діапазон», спрямований на розвиток і популяризацію вокально-хорового жанру, відкриття нових талановитих виконавців, підвищення рівня виконавської майстерності учасників і поповнення їх репертуару патріотичними творами. У заході взяли участь понад 500 учасників із 16 ОТГ, 10 районів і трьох міст.

Серед широкої плеяди виконавців, програму виступу представили і Первомайські колективи, зокрема народний ансамбль української пісні «Червона калина» кер. Ольга Попова та народний ансамбль української пісні «Райдуга» кер. Лідія Карабуза. Їх виступи високо оцінили глядачі і відповідно члени журі присудивши призові місця.

Так, народний ансамбль української пісні «Червона калина». Стали володарем третього місця; народний ансамбль української пісні «Райдуга» мають у творчому активі друге місце!

Дякуємо керівникам та вітаємо із достойним результатом і за традицією ні в якому разі не зупинятись на шляху досягнення нових вершин пісенного мистецтва!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *