Місце зустрічі-бібліотека

З нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек в Первомайській міській дитячій книгозбірні відбувся цикл заходів, спрямованих на підвищення іміджу дитячої бібліотеки та професії бібліотекаря, активізації читання, популяризації друкованої книги та залучення нових користувачів.

Бібліотечний тиждень розпочався 23 вересня цікавою бібліотечною грою «Бібліотекар на годину». Юні користувачі, які в цей день відвідали бібліотеку, були приємно здивовані незвичним святковим оформленням читальної зали, із зацікавленістю знайомилися з яскравими книжковими викладками-інсталяціями і,звичайно, залюбки погодилися брати участь в запропонованій грі. Бути бібліотекаром, нехай хоч і на декілька хвилин, дітям дуже сподобалось, а декотрі учні висловили бажання наступного дня продовжити гру.

Виконуючи роль фахівця бібліотечної справи школярики переконалися наскільки це важлива, цікава і почесна професія. 24-25 вересня в дитячій бібліотеці відкрилась справжня книжкова лікарня. Виявилося, що бажаючих лікувати «хворі» книги чимало. Кожен з дітей, присутніх на арт-майстерні «Книжковий Айболіт» намагався стати добрим лікарем і долучався до процесу відновлення старих книг, старанно виконуючи необхідні дії.

Бібліотечний тиждень проходив в теплій, дружній атмосфері, а заходи, що відбулися у цей період свідчать про те, що юним читайликам дуже цікаво, корисно і весело знаходитися в бібліотечному просторі у вільний час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *