Всесвітній тиждень медійно-інформаційної грамотності

Всесвітній тиждень медійно-інформаційної грамотності проходить 24-31 жовтня 2018 р. під гаслом «Медійно та інформаційно грамотні міста» в стінах централізованої бібілотечної системи.

В усьому світі міста суттєво виграли від цифрової революції. Доступність новин та інформації про державне управління, громадянське суспільство, транспорт, медицину, приватний сектор, розваги та ін. сприяла підвищенню ефективності в усіх сферах діяльності людей. Все популярнішою стає ініціатива «розумні міста», яка має на меті вдосконалити використання інформації та комунікаційних технологій для підвищення якості життя, зокрема у сфері безпеки, медицини, відпочинку, комунальних послуг, взаємодії держави і громадян.

Бібліотеки – важливі суб`єкти медійно-інформаційної освіти. Тиждень – чудова нагода продемонструвати внесок і можливості бібліотек у розбудові медійно та інформаційно грамотного суспільства, довести, що бібліотеки – важливі агенти змін у цій царині, що вони кожному надають можливості для розвитку медійно-інформаційної грамотності.

То ж, щоб забезпечити кращі умови для користувачів, ми відкриваємо перший в нашому місті коворкінг.  Коворкінг– це слово з англійської мови означає «спільна робота» . Зараз існує більше 11 000 коворкінгів по всьому світу, у тому числі і в Україні..

Якщо розписати детальніше, то коворкінг – це обладнаний простір для офісної роботи, доступ до якого може отримати кожен бажаючий. Займатися там можна будь-яким напрямком роботи.

За фактом, коворкінг – офіс без начальника. Будь-хто приходить сюди і займається своєю роботою. У стінах коворкінгу реалізують різні напрямки, заводять знайомства, проводять переговори і майстер-класи. І, звичайно, просто працюють в комфортній обстановці за досить доступною ціною.

Тут ви можете роздрукувати різні тексти, зробити ксерокопії або відсканувати фото, знайти інформацію в Інтернеті та роздрукувати її.

В приміщенні оформлений правовий навігатор, де ви можете знайти зміни в законодавстиві.

У вашому розпорядженні невеликий затишний офіс в центрі міста, комфортні робочі місця,  інтернет, окрема кімната для переговорів,  можливість працювати у зручний для вас час, творча атмосфера та наша підтримка. Ми відкриті для нових ідей, реалізації сміливих амбіцій і планів, щоб забезпечити комфортне проведення часу кожного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *