Чемпіонат міста Первомайська із загально-фізичної підготовки на байдарках і каное та веслувального слалому

З метою популяризації олімпійського виду спорту веслування на байдарках і каное та подальшого заохочення дітей, юнаків та дівчат до регулярних занять спортом 17 лютого 2018 року проведений Чемпіонат міста Первомайська із загально-фізичної підготовки на байдарках і каное та веслувального слалому, присвячений пам’яті героя АТО Гуцаленка М.В. Змагання відбулись на веслувальній базі «Спартак».

На урочистому відкриті були присутні: заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти міської ради ім. Тофана В.В. – Доценко О.К., начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради – Романов Є.М., депутат Первомайської міської ради – Михайлюк В.В., головний спеціаліст управління освіти міської ради – Розмаїта Л.В.

Участь в змаганнях прийняли юнаки та дівчата різних вікових груп: 2004-2005 р.н., 2006 р.н., 2007 р.н., 2008 р.н. та молодші.

Чемпіонат пройшов досить емоційно, гравці показали якісну фізичну підготовку. В нагородженні чемпіонів змагань взяли участь батько героя АТО Гуцаленко В. та уродженець міста Первомайська, учасник АТО Шарий А.

Переможці та призери змагань у кожній віковій групі нагороджені медалями та грамотами управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, а також вручені торти та солодощі від народного депутатаУкраїни  Корнацького А.О.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *