«Болем Чорнобиля серце болить»

26 квітня 1986 р… Ця страшна дата розділила долі людей на «до» і «після». Чорною плямою стала на нашій планеті Чорнобильська катастрофа, найбільша техногенна аварія на атомній електростанції  20 століття. Чорнобиль- мука і трагедія, подвиг і безсилля, пам’ять і наша біль.

З нагоди 33- річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції в міській бібліотеці філії № 3 оформлено виставку- реквієм « Чорнобиль: біль і пам’ять», де зібрано друковані видання наукового, науково-популярного, художнього змісту про причини та наслідки аварії, саможертовний подвиг ліквідаторів, майбутнє Чорнобильської зони.

Бібліотекар Людмила Волох для учнів ДХШ провела хвилинку інформації  «Болем Чорнобиля серце болить», де зробила огляд видань присвячених чорнобильським подіям, зокрема книгам І. Драча  «Чорнобильська мадонна»,

С. Алексієвич « Чорнобильська молитва». Також діти переглянули відео присвячене Всесвітньому Дню Землі « Жива природа планети». Всі ці заходи спрямовані для формування відповідальності людей до екологічних проблем Землі.

Один коментар до “«Болем Чорнобиля серце болить»”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *