Первомайськ святкує День фізичної культури і спорту

В суботу, 08 вересня 2018 року в дитячо-юнацькій спортивній школі управління освіти міської ради ім.Тофана В.В. відбулось святкування Дня фізичної культури і спорту та відкриття третьої міської міжгалузевої спартакіади серед працівників підприємств, установ та організацій фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

На урочистому відкриті були присутні секретар міської ради С.О. Бондарчук, директор дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти міської ради С.В.Паламарчук, начальник відділу молоді, фізичної культури і спорту управління культури,національностей, релігій, молоді та спорту міської ради Є.М. Романов, голова Первомайської міської організації ФСТ «Спартак» С.В. Поляков, голови профспілкових організацій працівників освіти, культури, соціального захисту та газового господарства.

На урочистому відкритті Сергій Бондарчук привітав Первомайську міську громадську організацію ФСТ «Спартак» з першим місцем у номінації «Краще інформаційне забезпечення фізкультурно-оздоровчої діяльності місцевого осередку»  та з третім місцем в абсолютному заліку Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращу постановку фізкультурно-оздоровчої роботи серед місцевих осередків ГО ФСТ «Спартак», також нагородив грамотами виконкому міської ради активістів фізкультурно-спортивного руху спортивного товариства «Спартак» за популяризацію спорту і здорового способу життя серед працюючих та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Відбулося нагородження спортсменів – переможців та призерів Всеукраїнських та міжнародних змагань та спартакіад, працівників дитячо-юнацької спортивної школи, представників спортивних федерацій, активістів спорту.

Після урочистого відкриття головний суддя спартакіади Віктор Лигун ознайомив учасників спартакіади з програмою змагань. В програму спартакіади ввійшли спортивні змагання з настільного тенісу, багатоборства, дартсу та шашок.

У змаганнях з багатоборства перемогу святкували спортсмени медичного коледжу, друге місце у спортсменів територіального центру соціального обслуговування міста Первомайська, третє місце у спортсменів управління освіти.

Перше місце з настільного тенісу зайняла команда управління освіти, на другому місці команда медичного коледжу, третє місце у представників територіального центру соціального обслуговування.

У змаганнях з дартсу перемогу здобули спортсмени територіального центру соціального обслуговування, на другому місці команда управління освіти, третє місце у спортсменів медичного коледжу.

У змаганнях з шашок перемогу здобули представники територіального центру соціального обслуговування, друге місце у команди управління освіти, третє місце у команди райдержадміністрації.

В загальному заліку перше загальнокомандне місце у міській міжгалузевій спартакіаді зайняла команда територіального центру соціального обслуговування міста Первомайська /керівник С.Грушанський/. Друге місце у команди управління освіти /керівник Г.Остапенко/. Третє місце  зайняла команда Первомайського медичного коледжу /керівник О.Присяжнюк/.

Після закінчення спортивних змагань всі переможці та призери спартакіади були нагороджені грамотами, кубками та медалями управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради та Первомайської міської організації ФСТ «Спартак».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *