Оголошення!  Фестиваль мистецтв національних культур «Ми – українські»

Управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради інформує, що у зв’язку із  встановленням «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у Миколаївській області та запровадженням протиепідемічних обмежень на території Первомайської міської територіальної громади у проведенні культурно-масових заходів, фестиваль мистецтв національних культур «Ми – українські», який запланований на 12 листопада 2021 року, буде проведено в дистанційному режимі (он-лайн).

Відеозапис або посилання на відео (формат mp4) свого виступу надсилайте до 10 листопада 2021 року на електронну адресу: iga777@ukr.net, за довідками звертайтесь: (05161) 7 52 43, (050) 5282210.

Участь у нашому фестивалі дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди; охопити широке коло глядачів; ваш виступ побачать сотні користувачів інтернету!

Виступи учасників фестивалю в режимі он-лайн транслюватиметься  12 листопада 2021 року о 15:00 на офіційній сторінці управління культури, національностей, релігій,  молоді та спорту Первомайської міської ради kultura-pmr.com.ua

Ми продовжуємо працювати для вас і разом з вами. Бажаємо вам  міцного здоров’я,  бережіть себе і своїх близьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *