Оголошення!

Управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради інформує, що у зв’язку  з  карантинними обмеженнями у проведенні культурно-масових заходів,  фестиваль естрадного мистецтва «Молодіжний зорепад», який запланований на 19 листопада 2020 року, буде проведено в дистанційному режимі.

Відеозапис або посилання на відео (формат mp4) свого виступу надсилайте до 18 листопада 2020 року на електрону адресу: kultyra.pmr@gmail.com, за довідками звертайтесь за телефонами: 0(5161)7-52-43, 0505282210.

Участь у фестивалі дозволить об’єднати місцеву молодь та дасть їм можливість продемонструвати свої здобутки на просторах інтернету та охопити широке коло глядачів.

Виступи учасників фестивалю в режимі он-лайн транслюватиметься 19 листопада 2020 року о 17:00 на офіційній сторінці управління культури, національностей, релігій,  молоді та спорту Первомайської міської ради: kultura-pmr.com.ua

Ми продовжуємо працювати для вас і разом з вами. Бажаємо вам  міцного здоров’я,  бережіть себе і своїх близьких. Дякуємо, що Ви з нами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *