Джерело юних талантів

Традиційно, в грудні, ДМШ №1 проводить музичний конкурс серед учнів-інструменталістів  «Джерело юних талантів», який був присвячений до 65-річного ювілею школи. В ньому прийняли участь близько 30 конкурсантів із Кінецьпільської школи мистецтв, Кривоозерської музичної школи та Дитячої музичної школи №1 м. Первомайська.

Цьогорічний конкурс хоч і ювілейний та завдання має традиційні: виявити та підтримати творчу та талановиту молодь. Класична соната та віртуозна п’єса – саме такі твори виконувались за умовами конкурсу. Конкурсанти виступали на різних інструментах: фортепіано, скрипці, баяні, аккордеоні, гітарі, домрі  та повсякчас демонстрували високі досягнення.

Конкурс пройшов на одному диханні! Юні музиканти щоразу дивували своєю віртуозною грою. Це відзначили і члени журі. Було не просто обрати переможців. Але після гарячих обговорень Гран-прі віддали гітаристу Ільїну Олексію, а перші місця кращим із кращих: Терлецька Марина, Гудкова Катерина, Коржинська Єлізавета, Дідовець Віолета, Загнітковська Лілія, Ювженко Анастасія та Федотов Андрій. Також, було відзначено гру дуету домристок Романчук Юлії і Ксенії та ансамбля гітаристів.

За високими досягненнями юних музикантів стоїть титанічний труд викладачів, за що їм висловлюємо велику подяку!!!

За матеріалами Наталії Клименко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *