Меморіальний захід «Я любив тебе всім серцем, моя Україно»

(до 82-ої річниці від Дня народження В’ячеслава Чорновола)

Людина, ім’я якої стало символом останніх років, сповнених суперечностей і бурхливих політичних подій, — В’ячеслав Максимович Чорновіл…

Він завоював повагу, як у своїх прихильників, так і в суперників своєю глибиною розуму, поведінкою, вмінням блискавично орієнтуватися в політичній ситуації та відповідно вибирати план боротьби.

24 грудня 2019 року національному героєві В’ячеславу Чорноволові мало б виповнитися 82 роки від дня народження. Він залишається в нашій пам’яті, живе разом з нами і нині, спонукає і закликає нас до дії.

23 грудня, біля  дошки, присвяченої Герою України відбувся меморіальний захід «Я любив тебе всім серцем, моя Україно», присвячений зазначеній даті. В заході взяли участь учні Первомайської міської гімназії, працівники міської централізованої бібліотечної системи, депутатки міської ради Наталя Клименко та Тетяна Дмітрієва. Організатором даної події виступив член виконавчого комітету міської ради Олександр Фомінцев. Під час заходу присутні вшанували пам’ять В’ячеслава Максимовича хвилиною мовчання, а до меморіальної дошки лягли квіти, як символ пам’яті про видатного сина українського народу.

Наприкінці заходу,Олександр Фомінцев передав зібрання творів В’ячеслава Чорновола  до фондів центральної міської бібліотеки. Приклад боротьби та життєвої позиції Чорновола є прикладом та настановою для інших, як слід боротись за Україну та за свої права.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *