Виставка дитячих робіт «Погляд на мистецтво»

31 жовтня 2019 року у стінах школи  була відкрита виставка  дитячих робіт «Погляд на мистецтво». Свою творчість презентували учні двох шкіл Первомайської ДХШ та Южноукраїнської  школи мистецтв.
Справжнім  дивом для глядачів було усвідомити рівень учнівської майстерності  та таланту учнів. Різні техніки, жанри, сюжети представлених на виставці робіт у черговий раз показують  високий рівень підготовки та творчої обізнаності учнів цих шкіл.
Практика  спільних виставок Первомайської ДХШ та Южноукраїнської школи мистецтв вже переросла  у дружню традицію, яка дає змогу обмінюватись досвідом.
У цей раз викладачі  школи мистецтв м. Южноукраїнська  приїхали з чудовим подарунком – майстер-клас з традиційної набійки, який не залишив байдужими не тільки дітей, але й викладачів художньої школи.

Ачкасова Ірина викладач школи мистецтв розповіла та продемонструвала на практиці основні принципи та особливості виконання роботи.
Керівники мистецьких шкіл Тимофєєва Ольга Леонідівна та Стукалова Надія Василівна побажали учням натхнення та творчої наснаги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *