Читацька естафета «Прочитай сам – порадь другові»

Люди перестають думати, коли перестають читати», так твердять філософи. Важливе місце в житті людини займає читання, і основне завдання бібліотек-заохочення до читання, яке як процес, позитивно впливає на формування особистості. Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, бібліотекар мф № 3 Людмила Волох, в ЗОШ № 12 провела читацьку естафету « Прочитай сам – порадь другові». Дітям було запропоновано почитати твори видатного нашого земляка Миколи Вінграновського.

Забутський Олександр, Оліфіренко Даша, Рисюк Ганна, Шишко Станіслав, учні 8 класу, взяли активну участь в естафеті, самі прочитали і радили іншим такі твори автора, як «Сіроманець», «Первінка», «Козак Петро Мамарига».

Бодров Женя, Зубрицька Іра, Шидряєва Настя, Півнева Влада, учні 3 класу, з задоволенням читали такі оповідання М. Вінграновського : «Гусенятко», «Надобраніч».

Письменник А. Дімаров говорив « Щоб знати, розуміти, любити літературу, потрібно її читати… Треба захотіти взяти до рук книжку…».  Дуже приємно, що діти взяли книгу і прочитали її. Сподіваємося, що вони і надалі будуть читати книги, і осягати їх розумом і серцем..

Один коментар до “Читацька естафета «Прочитай сам – порадь другові»”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *