Прес-огляд «В гості до Барвінка та Яблуньки»

Справжніми друзями юних читачів бібліотеки стали періодичні видання. Вони допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають безліч таємниць всесвіту, навчають робити цікаві речі, мають свою постійну читацьку аудиторію.  В читальній залі міської дитячої книгозбірні відбувся прес-огляд періодики для дітей «В гості до Барвінка та Яблуньки». Для користувачів була організована стилізована книжкова виставка «Дитяча преса України». Протягом  дня відвідувачі бібліотеки знайомилися з цікавими газетами та журналами. Основна мета заходу-розширити знання учнів про дитячі періодичні видання України; активізувати читацький  інтерес, розвивати навички самостійного читання та комунікативні здібності, виховувати любов до рідного слова.

Бібліотекар Тетяна Романчук ознайомила школярів з книжковою виставкою, розповіла про найвідоміші, популярні та нові періодичні видання, які отримує книгозбірня. Діти із заохоченням долучалися до прес-діалогу з фахівцем і ділилися враженнями  про свої улюблені газети та журнали. Найбільш активними  були: Ганна Новицька (учениця 8-А класу гуманітарної гімназії), Вільхівська Кіра (учениця 6-А класу ЗОШ №5), Баранюк Дмитро (учень 7-Б класу гуманітарної гімназії),Шпильовий Олександр(учень ЗОШ №4)та Шпильовий Максим (учень 1-Бкласу ЗОШ №4).

На завершення зустрічі діти дійшли колективного висновку, що читати газети та журнали дуже цікаво і корисно, бо завдяки періодичним виданням дізнаєшся про події, які відбуваються в нашій країні та світі, знайомишся з  новими друзями, відкриваєш для себе скарби знань, умінь, доброти та радості.

Тетяна Романчук, завідуюча міською дитячою книгозбірнею

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *