День захисту дітей у ДМШ №2

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Цей день для учнів ДМШ № 2 пройшов традиційно: колектив музичної школи  підготував для дітей веселе свято, яке символізувало початок літа та святкування Дня захисту дітей. Концерт розпочався з урочистого відкриття вокальним дуетом Вороновської Віолетти  та Азарової Лізи з символічною піснею «Дитинства світ». Надалі ведуча  Бабіна Наталя Миколаївна, викладач теоретичних дисциплін, запросила дітей у подорож до країни казок, де на них чекали несподіванки та приємні сюрпризи. Допомагала їй у розвитку цікавого сценарію учениця старших класів Старчук Вероніка  у ролі Баби-Яги. Діти із задоволенням слухали стару та показували свої знання і кмітливість. Яскравими виступами обрадували своїх батьків Тяпушкін Вова, Бурлига Даша, Кармазіна Дана, Доценко Рома, Шевкін Михайло та інші. Викладачі підготували зі своїми учнями тематичні твори, пов’язані із життям та мріями дитини.

І це ще не всі сюрпризи для дітей…Наприкінці свята дітям вручили солодкі подарунки – медові пряники у вигляді смайликів та футбольних м’ячів, а викладач вокального відділу Ярмошенко Л.М. з мамою учениці нашої школи Вороновською Оленою дуже чуйно виконали пісню «Бережіть своїх дітей». Захід пройшов на дуже високому рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *