Чемпіонат міста із загально-фізичної підготовки серед веслярів

16 лютого 2019 року проведений Чемпіонат міста Первомайська із загально-фізичної підготовки на байдарках і каное та веслувального слалому. Змагання були присвячені імені загиблого в АТО первомайця, героя-десантника, майстра спорту з веслувального спорту Миколи Гуцаленко.  Змагання відбулись на веслувальній базі «Спартак».

На урочистому відкриті були присутні: начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради – Романов Є.М., депутат Первомайської міської ради – Мамотенко П.С. та Фролова С.П., батько героя АТО Гуцаленко В.

Участь в змаганнях прийняли юнаки та дівчата різних вікових груп: 2004-2005 р.н., 2006 р.н., 2007-2008 р.н., 2009 р.н. та молодші. Завдання спорсменів – набрати максимальну кількість балів у таких вправах, як: жим лежачі, тяга лежачі, підтягування та віджимання.

Повболівати за юних спортсменів прибули батьки та родичі. Усі учні-спортсмени ретельно готувались до змагань, але як завжди, перемоги досягли найсильніші. Чемпіонат пройшов досить емоційно, гравці показали якісну фізичну підготовку.

Переможці та призери змагань у кожній віковій групі нагороджені медалями, грамотами та призами управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, а також вручені торти та солодощі від народного депутата України Корнацького А.О.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *