Шановні городяни та гості міста!

З 03 по 05 серпня 2018 року в місті Первомайську відбудеться Відкритий Чемпіонат України з велоспорту в парній гонці та гонці-кретеріумі Меморіалу Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В.

3 серпня відбуватиметься парна гонка на час в рамках Чемпіонату України. Виїзд на місце змагань о 9-00 від міського стадіону управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького  (по вулицям Грушевского, Одеська, Коротченка). Старт Чемпіонату – о 10-00 на 1 км траси «Первомайськ-Доманівка».

4 серпня відбудеться фінал Чемпіонату України в гонці критеріум. Урочисте відкриття змагань о 9-30 на площі Тараса Григоровича Шевченка. Старт Чемпіонату – о 10-00 (по вулицям Тараса Шевченка, Вокзальна, Івана Виговського).

5 серпня відбудуться Всеукраїнські змагання у індивідуальній груповій гонці за маршрутом м.Первомайськ – с.Жовтневе. Виїзд на місце змагань о 8-00 від міського стадіону управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького (по вулицям Грушевского, Одеська, Коротченка).

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід та підтримати юнаків та дівчат!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *