Сімейне читання у міській бібліотеці (в рамках обласного гуманітарного проекту «Велике читання» (2010-2018 рр.)

З метою відродження традицій сімейного читання у бібліотеках Миколаївської області, привернення уваги суспільства до проблеми сімейного читання, підвищенні якості надання послуг бібліотеками, на допомогу родині та формування її культурно-освітнього потенціалу у Первомайській міській централізованій бібліотечній системі організовуються зустрічі із читаючими родинами.

Сім’єю, для якої читання вже багато десятиліть є невід’ємною частиною життя є подружжя Ардашевих. Пара пенсійного віку, в минулому працювали інженерами і є класичними представниками технічної інтелігенції. Чоловік і дружина віддають перевагу зарубіжним детективам, читають твори Рекса Стаута, Міккі Спіллейна, Джеймса Чейза.

Активними користувачами, які відвідують читальний зал є сім’я Хоменків, тато В’ячеслав, цікавиться літературою з економіки і фінансів, будує власну справу. У цьому році привів донечку Анну, яка почала відкривати для себе нетиповий простір сучасної української літератури.

У цьому році читачами дитячої бібліотеки стали переселенці із м. Горлівка, Донецької області родина Крикунів. Крикун Михайлик разом із мамою постійно відвідує дитячу книгозбірню. Цікавиться творами В. Нестайка і пригодницьким жанром.

Колектив міської бібліотеки запрошує родини первомайців до сімейного читання, спільні інтереси, безмежний світ літературних героїв обов’язково сприятимуть любові і дружбі у кожній сім’ї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *